RealFinlandYhteystiedot


RealFinland Ky
Peltosentie 42
33480 Ylöjärvi
Finland
+358405749465


1. Kuljetus ja hotelliin sisäänkirjautuminen
Järjestämme kuljetukset Tampere-Pirkkalan lentokentältä tai Tampereen rautatie- ja linja-autoasemalta hotellille ja avustamme sisäänkirjautumisessa.

kuljetus

2. Kotivierailu
Vierailu suomalaisessa kodissa. Hinta sisältää kuljetukset ja ruokailun yhdessä suomalaisen perheen kanssa.

kotivierailu

3. Sauna ja (avanto)uinti
Saunomista järven rannalla, kesällä uimista ja talvella avantouintimahdollisuus. Hinta sisältää oppaan, kuljetukset ja saunamaksun.

sauna


4. Metsäretki
Retki metsäpolulle ja asiakkaan toiveiden mukaan marjastusta, kalastusta tai sienestystä. Lisäksi makkaranpaistoa nuotiolla ja kahvit. Retkeen sisältyy kuljetukset, opastus ja välipala.

metsäretki


5. Tampere-kierros
Kierros Tampereen nähtävyyksillä, esim. Pyynikki, Pispala, kahvilat, kirkot, torit ja koulut. Retkeen kuuluu kuljetukset, sisäänpääsymaksut, opastus ja välipala tai lounas.

tampere kierros

6. Ostosretki
Ostosretki Tampereen keskustaan. Autamme löytämään parhaat suomalaiset tuliaiset. Retkeen kuuluu kuljetukset ja opastus.

ostokset


7. Viikinsaariretki (vain kesällä)
Retki kauniiseen Viikinsaareen laivalla. Retki sisältää kuljetukset, opastuksen ja lounaan. Saaressa on myös mahdollisuus rannalla uimiseen.

Viikinsaari


8. Urheilutapahtuma
Erilaisten urheilutapahtumien seuraaminen, kuten jääkiekkoa, yleisurheilua ja pesäpalloa. Retki sisältää oppaan, kuljetuksen, pääsyliput ja välipalan.

urheilu

9. Muut palvelut
Esittelemme myös ravintoloita ja yökerhoja, avustamme lippujen varaamisessa esimerkiksi tapahtumiin, konsertteihin ja julkisiin kulkuvälineisiin.

muut palvelut